Gisteren hadden we voor de allerlaatste keer een winnaar van een Kantinekaart

Sinds 2006 is bij S.K.N.W.K. de zogenaamde kantinekaart in het leven geroepen. Deze zijn toen geïntroduceerd om het drinken op ‘de pof’ (opschrijven op de boek) af te kunnen schaffen. Mensen kochten zo’n kaart en konden dan laten afstrepen als ze iets kochten. En uiteraard kon er ook contact worden betaald.

Echter kan er inmiddels al weer behoorlijke tijd worden gepind in de kantine. Daarom is begin van dit seizoen besloten te verkoop van nieuwe kaarten te stoppen. Uiteraard konden reeds aangeschafte kaarten nog wel worden benut.

De volle kaarten konden uiterlijk gisteren, zaterdag 5 maart 2022, nog worden ingeleverd. Zoals gebruikelijk was met deze kaarten werd er uit alle volle kaarten nog een kaart getrokken. De winnaar ervan won dan een nieuwe kaart (t.w.v. € 35,-). Dit is dus gisteren voor de allerlaatste keer gedaan. Winnaar werd Oliver Wind. Oliver ook vanaf deze plaats nogmaals gefeliciteerd.

Overigens was er gisteren na afloop van de competitiewedstrijd S.K.N.W.K. 1 tegen S.P.S. 1 een verloting. Ook dit werd een groot succes. Er werden vele lootjes verkocht en er waren behoorlijk wat prijzen. De hoofdprijs was een waardebon t.w.v. € 25,-. Deze werd gewonnen door Piet Hillebrand. Gefeliciteerd PH met je prijs (en ook alle andere prijswinnaars uiteraard van harte gefeliciteerd). En ook dankwoordje voor de organisatie van de verloting.