Dankwoord aan politiek Schouwen-Duiveland

Zoals bekend zijn we momenteel volop in overleg met de gemeente om de aanleg van kunstgras op veld 2 mogelijk te maken en de aanbesteding hiervan voor te bereiden. We streven ernaar om de aanleg voor aanvang van seizoen 2022-2023 gerealiseerd te hebben. Aansluitend zal uiterlijk in 2023 ook een speelkooi op het huidige trainingsveld worden geplaatst.

Dit is een geweldige impuls voor onze vereniging en de leefbaarheid van Nieuwerkerk. Een dankwoord richting politiek Schouwen-Duiveland om dit mogelijk te maken is daarom op zijn plaats. In het bijzonder dank aan de VVD die met steun van Leefbaar Schouwen-Duiveland een amendement hebben ingediend dat unaniem is aangenomen door de gemeenteraad, waardoor het plan in een stroomversnelling is geraakt. Zonder deze inzet was realisatie op deze termijn niet mogelijk geweest.

We hopen dat ook na de verkiezingen sport en de leefbaarheid van de dorpskernen hoog op de agenda van het college van Burgemeester en Wethouders en de gemeenteraad blijven staan en dat we de constructieve samenwerking kunnen voortzetten.

Bestuur SKNWK